Forside

Blog

Nyhed

Jeg har den glædelige nyhed at dele, at jeg i dag er blevet certificeret Stimulastik ® instruktør.

Jeg glæder mig rigtig meget til at starte hold op i Stimulastik ® for forældre og spædbørn. Jeg forventer at starte hold op fra 5. januar i Kerteminde.

Hvad er Stimulastik ®

Stimulastik ® er gymnastik og stimulation til spædbørn. Konceptet er udviklet af ergoterapeuter til børn i alderen 0-1 år og foregår på små hold, hvor du som forældre er aktiv med dit barn og hvor ergoterapeuten giver idéer til stimulation af barnet gennem leg.

Stimulastik ® består af en række lege, som styrker barnets sansemotorik og som er overkommelige og enkle at udføre med barnet, de kan også nemt udføres derhjemme for at understøtte og fremme barnets udvikling.

I Stimulastik® benytter instruktøren sin ergoterapeutiske viden til at træne og stimulere børn med normal udvikling i deres nuværende og næste udviklingszone.
Hun benytter sin viden om sansebearbejdning, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at stimulere og motivere barnet og give det glæde ved at være aktivt.

Desuden benytter instruktøren sin ergoterapeutiske viden om såvel sundhedsfremme som omgivelsernes betydning, til at vejlede forældrene i, hvordan de udnytter dagligdags aktiviteter til at stimulere barnet.

SRV Liv

Jeg har 8 års erfaring som sagsbehandlende ergoterapeut inden for hjælpemidler til både børn og voksne.

Jeg har derudover en stor interesse i sanseintegration og har en videreuddannelse i Sensory Profile.

Jeg er i gang med en uddannelse som 3P Practioner, som handler om at udbrede kendskabet til Sydney Banks psykologiske forståelse 3 universelle principper. En forståelse som kan have stor betydning for din mentale sundhed.   

Jeg har derudover et indgående kendskab til KMD Nexus og Sundhedslogistik.           

Vil du også ændre dit liv? Så tøv ikke med at kontakte mig for en helt uforpligtende samtale, om hvad jeg kan gøre for dig.

Ring til mig nu

40206442

Kontakt mig

Odensevej 725A 

5300 Kerteminde 

CVR nr. 44282550

© SRVliv Aps, 2023, Alle rights reserved

Cookies og privatlivspolitik

Følg mig